E-Posta Listemize Katılın

Graniser Seramik Bolu mağazasını hizmete açtı.

2.10.2015

Graniser Seramik'in Bolu'da açılışını gerçekleştirdiği mağazası Boluluları dekorasyon dünyasının yeni ürünleriyle buluştururken, kentsel dönüşümle yeniden yapılanan Bolu'da müteahhit ve iç mimarlara da trend ürünlere erişim kolaylığı sağlıyor. 

Dekorasyonda fark yaratan çekici ürünlere imza atan Graniser Seramik, Türkiye genelinde hizmete açtığı showroom'larına bir yenisini Bolu'da ekledi. Graniser Seramik'in Bolu'da hizmete açtığı iki katlı yeni mağazası, 650 metrekarelik alanda dekorasyon dünyasının yeni ürünleri ve yenilikçi trendlerini Bolu’lularla buluşturuyor. 

Moda ürünler Bolu'da

Dünya genelinde 60'ı aşkın ülkeye ihracat yapan ve üretiminin yüzde 60'nı dünya ülkeleri için gerçekleştiren Graniser Seramik, Türkiye'de teknolojiye yaptığı yatırımlar ve açtığı modern showroom'larla büyümeye devam ediyor. Ürün kalitesinin yanı sıra tasarımla farklılık yarattıklarını ifade eden Graniser Seramik Genel Müdür Yardımcısı Baybars Genç, seramik sektöründe yaşanan küresel gelişmeleri yakından takip ettiklerini, Türk tasarımcıların yanı sıra İtalya ve İspanya'da bulunan tasarım ofisleriyle trend yaratan ürünlere imza attıklarını kaydediyor. 

Genç, Bolu'da hizmete açtıkları yeni shoowroom sayesinde Boluluların dekorasyon dünyasının yeni ürünlerine yerinde ulaşma imkanına sahip olduklarına değinerek, Bolu'da yapı sektörünün hızlı bir gelişim içinde olduğunu, Graniser Seramik'in Bolu showroom'u sayesinde müteahhitlerin ve iç mimarların da trend yaratan ürünlerle kolaylıkla buluşacağını belirtiyor.

Arama Ekranını Kapat
Aramak istediğiniz ürünü yazınız: